Εκπαίδευση

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ομάδα HR της WABI Beauty αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού από την αρχή αλλά και κατά τη διάρκεια κάθε νέας συνεργασίας σε προϊοντικό – επιχειρηματικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο πωλήσεων. Μέσω των ειδικών εκπαιδεύσεων, δίνουμε στο προσωπικό όλη την απαραίτητη γνώση που θα τους κάνει άριστους πωλητές, αξιόπιστους επαγγελματίες και ανταγωνιστικούς επιχειρηματίες στην περιοχή τους. Σκοπός μας είναι η πλήρη και διαρκής υποστήριξη των συνεργατών μας για την μεγιστοποίηση των πωλήσεων, την αύξηση του τζίρου και εν γένει των κερδών της κάθε επιχείρησης. Το εκπαιδευτικό μας πλάνο υποστηρίζει τον επιχειρηματία συνεργάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

ΠΛΑΝΟ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

1st level:

– Γνωριμία με την εταιρία και τη φιλοσοφία της
– Επίσκεψη σε κατάστημα WABI Beauty

2st level:

– Προϊόντικη εκπαίδευση όλων των brands που εμπορεύονται τα καταστήματα (WABI, MESAUDA, Kost, Astra, NYC, AA Cosmetics)
– Βασικές Αρχές Αισθητικής/Κοσμετολογίας
– Βασικές Αρχές Αρωματοποιίας

3st level:

– Βασικές αρχές πωλήσεων καλλυντικών σε όλες τις κατηγορίες πελατών
– Τεχνικές πωλήσεων σε ειδικά κοινά (Niche Market)
– Αποκρυπτογράφηση των πελατών με βάση τη γλώσσα του σώματος
– Αρχές εξυπηρέτησης πελατών
– Αποτελεσματική επικοινωνία
– Team building

4st level:

– Εκπαίδευση πωλήσεων σε κατάστημα WABI Beauty υπό πραγματικές συνθήκες

5st level:

– Εκπαίδευση της ομάδας σε λειτουργικά θέματα καταστήματος (π.χ. λειτουργεία ταμείου, απογραφή αποθήκης, παραλαβές προϊόντων, στήσιμο προϊόντων στο κατάστημα, παραγγελίες αναλωσίμων, καθαριότητα καταστήματος)

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεργασίας ο υπεύθυνος για κάθε περιοχή Area Manager επισκέπτεται τα καταστήματα πραγματοποιώντας αξιολογήσεις τόσο στο προσωπικό όσο και σε επίπεδο λειτουργίας καταστήματος ώστε να επιβεβαιώνεται το υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης. Στόχος των συνεχών επιθεωρήσεων είναι η ορθή λειτουργία των καταστημάτων με βάση τα πρότυπα του συστήματος Franchise WABI Beauty.

Σε όλο το προσωπικό με την έναρξη κάθε νέας συνεργασίας παραδίδεται ηλεκτρονικό εγχειρίδιο εκπαίδευσης.